Eszközök engedélyének visszavonása a fiókkezelő portálon
Információkért arról, hogyan tudja visszavonni az engedélyeket az admin konzol felületén, olvassa el az Eszközök engedélyének visszavonása az admin konzolban című részt.
A SketchUp fiókkezelő portálján kezelheti azokat az eszközöket, amelyeket engedélyezett a SketchUp-fiókjához.
Megjegyzés: Csak a saját aktiválásait vonhatja vissza, még akkor is, ha tulajdonosi vagy adminisztrátori hozzáférése van.
Az aktiválások kezeléséhez:
Lépjen a Saját termékek szakaszra.

Kattintson a View Included Applications (Tartalmazott alkalmazások megtekintése) lehetőségre. Megjelenik az előfizetésében szereplő összes termék listája.
Megjegyzés: Ha több Trimble-fiókkal rendelkezik, és nem látja a View Included Applications (Tartalmazott alkalmazások megtekintése) lehetőséget, előfordulhat, hogy fiókot kell váltania. Az oldal bal oldalán, az e-mail-címe alatt található legördülő menüben megtekintheti az összes Trimble-fiókját.
Keresse meg a SketchUp csempét, majd kattintson a Manage Devices (Eszközök kezelése) lehetőségre.

Megjelenik a Confirm Deauthorization (Engedély visszavonásának megerősítése) ablak.

Kattintson a Deauthorize All (Összes engedély visszavonása) lehetőségre. Egy üzenet tájékoztatja arról, hogy a módosítások sikeresen megtörténtek.

Kattintson a Done (Kész) lehetőségre.
Kattintson a jobb felső sarokban található profil ikonra, majd válassza a Sign Out (Kijelentkezés) lehetőséget.
Ha a SketchUp nyitva volt valamelyik eszközön az összes eszköz engedélyének visszavonása előtt, zárja be az alkalmazást, indítsa újra, majd jelentkezzen be ismét a Trimble-azonosítójával.
Tipp: Ha továbbra is hibaüzenetet kap, győződjön meg arról, hogy kijelentkezett minden olyan alkalmazásból, amely a Trimble-azonosítóját használja, majd próbálja meg újra. A lépések végrehajtásához segítséget nyújt a YouTube-videónk.