Csomagkezelés
Megjegyzés: A Trimble admin konzolban található licenckezelés még nem érhető el minden SketchUp-fiók számára. Ha módosítania kell az előfizetési csomagját, és nem látja az alább ismertetett lehetőségeket, az alternatív útmutatásokat a Csomagkezelés oldalon találja.
A SketchUp többféle előfizetési lehetőséget kínál. Az admin konzol a Vásárlások menüpontban biztosít minden szükséges eszközt a SketchUp előfizetési csomagjainak módosításához és kezeléséhez.
Az előfizetési csomag módosítása
Az előfizetéseket csak a fióktulajdonos vagy a másodlagos fióktulajdonos módosíthatja. Ha módosítani szeretné aktuális előfizetését, az admin konzol segítségével választhat új opciót.
Ha SketchUp-előfizetését másik csomagra szeretné módosítani, nyissa meg az admin konzolt, és tegye a következőket:
A bal oldali navigációs sávban kattintson a Termékek és licencek lehetőségre.
Válassza ki azt a SketchUp-előfizetést, amelyhez licenceket szeretne hozzáadni.

Kattintson az Előfizetés kezelése lehetőségre.

- Az előfizetés további kezelési lehetőségeinek megjelenítéséhez kattintson a Manage (Kezelés) gombra.
Megjegyzés: Ha a Close (Bezárás) gombra kattint, ezek a lehetőségek többé nem jelennek meg.

Kattintson az Change subscription tier (Előfizetés szint módosítása) lehetőségre.

Válassza ki az új előfizetési szintet. Megjelenik a következő két lehetőség valamelyike:
Ha az új előfizetés ára magasabb, kattintson a Continue to Checkout (Tovább a fizetéshez) lehetőségre az új előfizetés időarányos összegének kifizetéséhez.
Ha az ár alacsonyabb, kattintson a Schedule downgrade (Régebbi verzióra váltás ütemezése) lehetőségre, hogy az előfizetés módosítását a következő megújítási időpontra ütemezze.
Az arra vonatkozó további információkért, hogy mi történik akkor, amikor módosítja az előfizetési csomagját, tekintse meg a Csomagfrissítés és régebbi verzióra váltás oldalt.
Automatikus megújítás beállításai
Az automatikus megújítás alapértelmezés szerint engedélyezve van. Ha engedélyezve van, a SketchUp előfizetési csomagja a megújítási időpontban automatikusan megújul. Ha le van tiltva, az adott csomagban foglalt minden termék és funkció az előfizetési időszak hátralévő részében elérhető marad. Amikor egy csomagot az előfizetési időszak végén nem újul meg, az előfizetéses termékekhez és funkciókhoz való hozzáférés megszűnik.
Megjegyzés: A sikertelen tranzakció miatt meghiúsult megújítások esetében türelmi idő van a szolgáltatások megszüntetéséig. E-mailben értesítést kap az előfizetés közelgő lejáratáról.
A csomag automatikus megújításának letiltásához nyissa meg az admin konzolt, és tegye a következőket:
A bal oldali navigációs sávban kattintson a Termékek és licencek lehetőségre.
Válassza ki a kezelni kívánt SketchUp-előfizetést.
Kattintson az Előfizetés kezelése lehetőségre.
Kattintson a Manage (Kezelés) lehetőségre.
Kattintson az Automatikus megújítás szakaszra.
Kattintson az Turn off auto-renewal (Automatikus megújítás kikapcsolása) lehetőségre.

- Az előfizetés automatikus megújítása ezzel kikapcsolódik.
Figyelmeztetés: Az automatikus megújítás letiltása nem mondja le az előfizetési csomagot, és nem eredményez visszatérítést. További tudnivalók: Visszatérítések és lemondások.
Az automatikus megújítás újbóli bekapcsolásához kövesse ugyanezeket a lépéseket az Automatikus megújítás szakasz megnyitásához, majd kattintson az Turn on auto-renewal (Automatikus megújítás bekapcsolása) lehetőségre.