Skip to Content
Help

Nejčastější dotazy k upgradu a downgradu

Last updated: zář 4, 20262 min read.

Jak zruším předplatné?

Předplatné si můžete změnit v panelu pro správu. Další informace naleznete v části Správa plánů.

Pokud přejdu na nižší úroveň předplatného, dostanu peníze zpět za zbývající dobu mého stávajícího plánu?

Ne. Pokud si přejdete na nižší verzi svého předplatného, nový plán vstoupí v platnost na konci vašeho aktuálního předplatného. Funkce zahrnuté ve vašem aktuálním plánu můžete nadále používat až do konce jeho platnosti. Pokud jste si místo downgradu stávajícího plánu objednali novou nižší úroveň předplatného, budete mít okamžitě přístup k oběma plánům. Ujistěte se, že jste u nechtěného plánu vypnuli automatické obnovení.

Jak mi bude účtována platba při upgradu na vyšší úroveň předplatného?

Při přechodu z jednoho ročního předplatného na jiné předplatné s více funkcemi se na cenu aktualizovaného předplatného použije poměrná částka z původního předplatného na základě data platnosti. Tato poměrná částka se zobrazí při placení. Funkce nového předplatného budou dostupné okamžitě po zakoupení. Pokud nejsou výhody nového předplatného ihned dostupné, odhlaste se a znovu se přihlaste.

Kdy ztratím přístup k funkcím předplatného vyšší úrovně při přechodu na nižší úroveň?

Jakmile nové předplatné vstoupí v platnost, na konci vašeho aktuálního předplatného, ztratíte přístup ke všem funkcím plánu vyšší úrovně.

Kdy budu mít přístup k novým funkcím předplatného při přechodu na plán vyšší úrovně?

Po upgradu na vyšší úroveň předplatného se odhlaste ze všech instancí aplikace SketchUp a znovu se přihlaste. Poté budete mít přístup ke všem svým novým funkcím. Některé funkce SketchUp Studia, jako například Scan Essentials nebo V-Ray, je třeba nainstalovat samostatně. V takových případech znovu nainstalujte aplikaci SketchUp a zvolte instalaci těchto funkcí pomocí instalačního programu Windows Common Installer

Musím zrušit předplatné, abych mohl/a upgradovat nebo přejít na jiný plán?

Ne, pokud jste provedl/a změny ve svém stávajícím plánu prostřednictvím panelu pro správu a nezakoupil/a jste si novou licenci, veškeré upgrady i downgrady zůstanou v platnosti i při obnovení. 

Pokud mám více licencí, mohu upgradovat nebo downgradovat pouze jednu?

V tuto chvíli ne. Pokud máte pro stejný předplatný plán více licencí, je nutné všechny upgradovat nebo downgradovat společně. Chcete-li provést částečné změny plánu, vypněte automatické obnovení a po vypršení stávajícího předplatného zadejte novou objednávku.