Správa předplatného
Poznámka: Správa licencí na panelu pro správu Trimble zatím není dostupná u všech účtů SketchUp. Pokud potřebujete změnit předplatné a nevidíte níže uvedené možnosti, přečtěte si alternativní pokyny v části Správa předplatného.
SketchUp nabízí několik různých možností předplatného. Panel pro správu poskytuje všechny nástroje potřebné ke změně a správě předplatného SketchUp v části Purchases (Nákupy).
Změna předplatného
Pouze vlastník účtu nebo sekundární vlastník účtu může upravovat předplatné. Pokud chcete změnit stávající předplatné na jiné, můžete si na Panelu pro správu vybrat novou možnost.
Pokud chcete změnit předplatné SketchUp na jiné předplatné, otevřete Panel pro správu a postupujte podle následujících kroků:
V levém navigačním panelu klikněte na možnost Products & Licenses (Produkty a licence).
Vyberte předplatné SketchUp, ke kterému chcete přidat licence.

Klikněte na Manage Subscription (Spravovat předplatné).

- Kliknutím na tlačítko Manage (Spravovat) zobrazíte další možnosti správy předplatného.
Poznámka: Pokud kliknete na tlačítko Close (Zavřít), tyto možnosti se již nebudou zobrazovat.

Klikněte na Change subscription tier (Změnit předplatné).

V seznamu vyberte nové předplatné. Zobrazí se jedna ze dvou možností:
Pokud je cena nového předplatného vyšší, klikněte na tlačítko Pokračovat k pokladně a zaplaťte poměrnou částku za nové předplatné.
Pokud je cena nižší, klikněte na tlačítko Naplánovat přechod na nižší cenu předplatného a naplánujte změnu předplatného na příští datum obnovení.
Další informace o tom, co se stane, když změníte své předplatné, naleznete v části Přechod na předplatné za nižší a vyšší cenu.
Nastavení automatického obnovení
Automatické obnovení je ve výchozím nastavení povoleno. Pokud je tato funkce povolena, vaše předplatné SketchUp se automaticky obnoví v den obnovení. Pokud je vypnuta, všechny produkty a funkce v předplatném zůstanou k dispozici po zbytek zbývajícího období předplatného. Pokud není předplatné na konci platnosti obnoveno, přístup k předplaceným produktům a funkcím již nebude k dispozici.
Poznámka: Na obnovení, které se nezdaří z důvodu neúspěšné transakce, se vztahuje dodatečná lhůta, dokud nebudou služby ukončeny. Obdržíte e-mailové oznámení o blížícím se vypršení platnosti předplatného.
Chcete-li zakázat automatické obnovování předplatného, otevřete Panel pro správu a postupujte podle těchto pokynů:
V levém navigačním panelu klikněte na možnost Products & Licenses (Produkty a licence).
Vyberte předplatné SketchUp, které chcete spravovat.
Klikněte na Manage Subscription (Spravovat předplatné).
Klikněte na Manage (Spravovat).
Klikněte na část Auto-renewal (Automatické obnovení).
Klikněte na Turn Off Auto-Renewal (Vypnout automatické obnovování).

- Automatické obnovení již není u tohoto předplatného povoleno.
Varování: Vypnutí automatického obnovování nezruší plán předplatného a nevyvolá vrácení peněz. Další informace naleznete v části Vrácení peněz a storna.
Chcete-li automatické obnovení znovu zapnout, postupujte podle stejných kroků a přejděte do části Auto-renewal (Automatické obnovení) a klikněte na Turn on auto-renewal (Zapnout automatické obnovení).