Zrušení autorizace zařízení na portálu pro správu účtů
Pokyny, jak zrušit autorizaci zařízení v administrátorské konzoli, naleznete v části Zrušení autorizace zařízení v panelu pro správu.
Account Management Portal (Portál pro správu účtů) v aplikaci SketchUp vám může pomoci se správou zařízení, která jste autorizovali pro svůj účet SketchUp.
Poznámka: Můžete zrušit autorizaci pouze svých vlastních aktivovaných zařízení, i když máte přístup jako vlastník nebo správce.
Správa aktivací:
Přejděte do části My Products (Moje produkty).

Klikněte na možnost View Included Applications (Zobrazit zahrnuté aplikace). Zobrazí se seznam všech produktů zahrnutých ve vašem předplatném.
Poznámka: Pokud máte více účtů Trimble a nevidíte možnost View Included Applications (Zobrazit zahrnuté aplikace), možná budete muset účty přepnout. Pro zobrazení všech vašich účtů Trimble použijte rozbalovací nabídku pod vaší e-mailovou adresou na levé straně stránky.
Vyhledejte dlaždici SketchUp a klikněte na možnost Manage Devices (Spravovat zařízení).

Zobrazí se okno Confirm Deauthorization (Potvrdit zrušení autorizace).

Klikněte na Deauthorize All (Zrušit autorizaci všech). Zobrazí se zpráva s oznámením, že vaše změny byly dokončeny.

Klikněte na Done (Hotovo).
Klikněte na ikonu profilu v pravém horním rohu a vyberte Sign Out (Odhlásit se).
Pokud jste měli na zařízení otevřenou aplikaci SketchUp před zrušením autorizace všech zařízení, budete ji muset zavřít, znovu spustit a poté se znovu přihlásit pomocí svého Trimble ID.
Tip: Pokud se vám chyba stále zobrazuje, ujistěte se, že jste odhlášeni ze všech aplikací, které používají vaše Trimble ID, a zkuste to znovu. Podívejte se na naše video na YouTube, které vám s těmito kroky pomůže.