Överföra en licens och licensiera flera datorer
Varje produktlicens är avsedd att användas av en enda namngiven användare, en verklig person som använder sitt förnamn, efternamn och e-postadress, under hela prenumerationsperioden. Personen som använder en licens måste matcha den person som tilldelats licensen vid köp eller förnyelse av en prenumeration. Licenser för enstaka namngivna användare kan inte överföras till en annan användare, men kan uppdateras vid specifika tidpunkter. Mer information finns i Trimble User Assignment and Device Management Policy (Trimbles användartilldelnings- och enhetshanteringsprincip).
Användare kan installera en klassisk licens på upp till två enheter. Endast en enhet åt gången kan köra den specifika versionen med den licensen. Följ dessa steg för att använda din licens på en annan enhet eller överföra en klassisk licens till en ny:
Ta bort din klassiska licens från en enhet som du inte använder genom att följa stegen i Auktorisera eller ta bort en licens.
Installera SketchUp på den nya datorn. Besök nedladdningssidan för länkar till versioner av SketchUp som stöds.
För att auktorisera licensen på den nya enheten, följ instruktionerna i Auktorisera en klassisk licens.
Obs! Du kan inte längre auktorisera SketchUp via klassiska licenser som kan användas med SketchUp 2017 och äldre SketchUp-versioner. Dessa versioner stöds inte längre. Mer information finns i SketchUps policy för slut på support.