Aktivera SketchUp Pro
Obs! Varje produktlicens är avsedd att användas av en enda namngiven användare, en verklig person som använder sitt förnamn, efternamn och sin e-postadress, under hela prenumerationsperioden. Personen som använder en licens måste matcha den person som tilldelats licensen vid köp eller förnyelse av en prenumeration. Licenser för enstaka namngivna användare kan inte överföras till en annan användare, men kan uppdateras vid specifika tidpunkter. Mer information finns i Trimble User Assignment and Device Management Policy (Trimbles användartilldelnings- och enhetshanteringsprincip).
När du öppnar SketchUp på en ny enhet för första gången finns det några saker att tänka på:
En användarlicens för en person eller prenumerationsplats kan endast användas av den användare som är registrerad eller tilldelad platsen.
Du kan aktivera en licens eller logga in på upp till två datorer.
Du måste vara online för att validera din licens eller prenumeration.
Följ dessa steg för att börja använda SketchUp:
Öppna SketchUp.
Fönstret Välkommen till SketchUp visas.
Klicka på Sign In (logga in).
Ett nytt webbläsarfönster öppnas där du uppmanas att logga in med ditt Trimble ID.
Efter en lyckad inloggning visas ett meddelande som låter dig veta att du kan stänga webbläsarfönstret och återgå till SketchUp.
Obs! Aktiveringsprocessen för en klassisk licens är annorlunda. Mer information finns i Authorizing a Classic License (Auktorisera en klassisk licens).