Abonnemangshantering
Obs! Licenshantering i Trimbles administratörskonsol är ännu inte tillgänglig för alla SketchUp-konton. Om du behöver ändra din prenumerationsplan och inte ser alternativen nedan, se Plan Management (abonnemangshantering) för alternativa instruktioner.
SketchUp erbjuder några olika alternativ när det gäller prenumerationer. Trimbles administratörskonsol tillhandahåller alla verktyg som behövs för att ändra och hantera SketchUp-prenumerationsplaner under Köp.
Ändra din prenumerationsplan
Endast en kontoägare eller sekundär kontoägare kan ändra prenumerationer. Om du vill ändra din nuvarande prenumeration till en annan kan du använda administratörskonsolen för att välja ett nytt alternativ.
För att ändra din SketchUp-prenumeration till en annan öppnar du administratörskonsolen och följer dessa steg:
I den vänstra navigeringsfältet klickar du på Products & Licenses (produkter och licenser).
Välj den SketchUp-prenumeration som du vill lägga till licenser till.

Klicka på Manage Subscription (hantera prenumeration).

- Klicka på Manage (hantera) för att visa ytterligare alternativ för prenumerationshantering.
Obs! Om du klickar på Close (stäng) visas dessa alternativ inte längre.

Klicka på Change subscription tier (ändra prenumerationsnivå).

Välj den nya prenumerationen från listan. Ett av två alternativ kommer att visas:
Om kostnaden för den nya prenumerationen är högre klickar du på Continue to Checkout (fortsätt till kassan) för att betala det proportionella beloppet för din nya prenumeration.
Om kostnaden är lägre klickar du på Schedule Downgrade (schemalägg nedgradering) för att schemalägga prenumerationsändringen till ditt nästa förnyelsedatum.
För mer information om vad som händer när du ändrar din prenumerationsplan, se Plan Upgrades and Downgrades (uppgraderingar och nedgraderingar av abonnemang).
Inställningar för automatisk förnyelse
Automatisk förnyelse är aktiverad som standard. När detta är aktiverat kommer din SketchUp-prenumeration automatiskt att förnyas på ditt förnyelsedatum. Om du inaktiverar det kan du fortfarande komma åt och använda alla produkter och funktioner i ditt abonnemang under resten av din prenumerationsperiod. När ett abonnemang inte förnyas i slutet av en prenumerationsperiod kommer produkter och funktioner för prenumerationen inte längre att vara tillgängliga.
Obs! Förnyelser som misslyckas på grund av en misslyckad transaktion får en frist innan tjänsterna avslutas. Du kommer att få ett e-postmeddelande om prenumerationens väntande utgång.
För att inaktivera inställningarna för automatisk förnyelse av ditt abonnemang öppnar du administratörskonsolen och följer dessa steg:
I den vänstra navigeringsfältet klickar du på Products & Licenses (produkter och licenser).
Leta reda på den SketchUp-prenumeration du vill hantera.
Klicka på Manage Subscription (hantera prenumeration).
Klicka på Manage (hantera).
Klicka på avsnittet Automatisk förnyelse. .
Klicka på Turn Off Auto-Renewal (stäng av automatisk förnyelse).

- Automatisk förnyelse är inte längre aktiverad för prenumerationen.
Varning: Inaktivering av automatisk förnyelse avbryter inte en prenumerationsplan och ingen återbetalning kommer att ske. Mer information finns under Refunds and Cancellations (återbetalningar och avbrott).
För att aktivera automatisk förnyelse igen, följ samma steg för att navigera till avsnittet Automatisk förnyelse och klicka på Turn on auto-renewal (aktivera automatisk förnyelse).