Fakturering och betalning

Obs! Endast en kontoägare, sekundär kontoägare eller företagsadministratör kan se och använda dessa funktioner.

Trimbles kontohanteringsportal (AMP) hjälper dig att visa och hantera din fakturerings- och betalningsinformation med hjälp av avsnitten Faktureringsinformation och Betalningshistorik. Vi går också igenom hur du granskar och ändrar inställningarna för automatisk förnyelse i Planinställningar.

Faktureringsinformation

Under Kontoinformation kan du redigera adressen som är kopplad till ditt konto. Din kontoadress avgör vilka skatteregler som tillämpas på ditt totala förfallna belopp.

Under Betalningsmetod kan du se och redigera dina betalningsuppgifter. Denna betalningsinformation används för automatisk förnyelse av prenumerationer.

Betalningshistorik

En lista över varje prenumerationsbetalning visas under Betalningshistorik. Du ser datumet för transaktionen, om den godkändes, transaktionens belopp och vilken betalningstyp som har använts.

Obs! Om du behöver en faktura eller ett kvitto, kontrollera den e-post som är kopplad till ditt konto. Om du inte hittar det direkt kan du försöka söka efter [email protected] i både inkorgen och skräppostmappen. Om du fortfarande inte hittar den kan du begära en ny kopia genom att kontakta antingen din SketchUp-återförsäljare om du har en sådan, din säljare eller via kundsupporten. I begäran ska du ange inköpsdatum, kontonummer och e-postadressen som användes för inköpet.

Inställningar för automatisk förnyelse

Automatisk förnyelse ser till att din prenumeration aldrig löper ut om du inte bestämmer dig för att avsluta den. För att aktivera eller inaktivera automatisk förnyelse av abonnemanget går du till Planinställningar och följer dessa steg:

1. Leta reda på planen du vill justera och klicka på Edit Plan Settings (Redigera planinställningar).
  2. I modulen Redigera plan väljer du Manage Auto-Renewal (Hantera automatisk förnyelse).
  3. Använd växlingsknappen för att aktivera eller inaktivera automatisk förnyelse och klicka på Done (Klar).

När detta är aktiverat kommer din plan automatiskt att förnyas på ditt förnyelsedatum. Om du inaktiverar det kan du fortfarande komma åt och använda alla produkter och funktioner i din plan under resten av din prenumerationsperiod. Om du inte förnyar din plan i slutet av din prenumerationsperiod kommer du inte längre att kunna få tillgång till prenumerationsprodukter och funktioner.

Förnyelser som misslyckas på grund av en misslyckad transaktion får en frist på fem dagar innan tjänsterna avslutas. För att du ska veta att det är problem med din förnyelse visas ett meddelande i SketchUp om att din prenumeration går ut och att du måste uppdatera din prenumeration.

Begäran om återbetalning

Begäran om återbetalning måste göras inom 14 dagar från den ursprungliga transaktionen. För att begära återbetalning eller om du har frågor om återbetalning kontaktar du vårt supportteam via vårt kontaktformulär för kundsupport. Begäran om återbetalning måste komma från den e-postadress eller företagsdomän som är kopplad till ditt SketchUp-konto. Ange den e-postadress som användes för transaktionen, kontonummer och datum för transaktionen.

Varning: Inaktivering av automatisk förnyelse leder inte till återbetalning.