Ladda ned SketchUp

Från och med SketchUp Pro 2020 finns det endast ett installationsprogram för alla tillgängliga språk. Det laddar ner det valda språket vid installation. När du har laddat ner filen nedan rekommenderar vi att du läser hur du installerar och aktiverar SketchUp Pro.

Använder du fortfarande en äldre version? Du kan ladda ner den senaste versionen eller äldre SketchUp-versioner här.

Om du har en SketchUp Shop-prenumeration eller om du letar efter SketchUp Free kan du starta SketchUp för webben här!

Obs: Att installera SketchUp 2021 för Windows kräver följande systemfiler om de inte redan finns på din enhet. Oroa dig inte, installationsprogrammet för SketchUp kommer att försöka att installera filerna om du inte har dem. Du måste vara online för att installera filerna.

Viktig information om grafikkort och hårdvarukrav: Vi rekommenderar att du installerar de senaste drivrutinerna för ditt/dina grafikkort samt att du kontrollerar huruvida din dator uppfyller våra hårdvarukrav.

Hur många enheter kan jag auktorisera med min produkt för enskild användare? En licens för enstaka användare eller prenumeration för plats kan endast användas av den registrerade eller tilldelade användaren. Dock kan den användaren aktivera sin licens eller inloggning på två datorer!

Nästa steg: Gå vidare till artikeln om att installera SketchUp!

Behöver du installera SketchUp på en dator utan internetanslutning?

Det finns två versioner av installationsprogrammet för SketchUp. En version kräver internetanslutning (länkar ovan). Det större installationsprogrammet inkluderar alla språk som stöds och kan installeras utan internetanslutning.

Behöver du utföra en tyst installation? Läs vår artikel om hur du gör det.