Abonnemangshantering
Från och med april 2025 kommer SketchUp att migrera alla prenumerationsprodukter för namngivna användare från Account Management Portal (kontohanteringsportalen) (AMP) till Trimbles nya administratörskonsol. I Administratörskonsolen kan du hantera alla dina Trimble-produkter och relaterade konton, inklusive SketchUp. Varje SketchUp-prenumeration migrerar över tid, och om du har ett konto med flera prenumerationer kan du behöva använda både AMP och administratörskonsolen. Du kommer att meddelas via e-post när ditt konto är schemalagt för migrering. Om ditt konto redan har migrerats, eller om du vill se till att du är förberedd på när det så småningom migrerar kan du ta en titt på våra nya artiklar om Trimble Admin Console (Trimbles administratörskonsol).
För att förbereda ditt konto för migrering till den nya Admin Console (administratörskonsol) är de flesta alternativen för AMP-abonnemangshantering inte längre tillgängliga. Detta inkluderar:
Planuppgraderingar
Nedgraderingar av planer
Inköp av ytterligare platser
Du kan fortfarande använda AMP för att säga upp din prenumeration genom att stänga av automatisk förnyelse.
Inställningar för automatisk förnyelse
Följ dessa steg för att aktivera eller inaktivera din prenumerationsplans automatiska förnyelse:
Leta reda på planen du vill justera och klicka på Edit Plan Settings (Redigera planinställningar).

I modulen Redigera plan väljer du Manage Auto-Renewal (Hantera automatisk förnyelse).

Använd växlingsknappen för att aktivera eller inaktivera automatisk förnyelse och klicka på Done (Klar).

När detta är aktiverat kommer din plan automatiskt att förnyas på ditt förnyelsedatum. Om du inaktiverar det kan du fortfarande komma åt och använda alla produkter och funktioner i din plan under resten av din prenumerationsperiod. När en plan inte förnyas i slutet av en prenumerationsperiod kommer produkter och funktioner för prenumerationen inte längre att vara tillgängliga.
Förnyelser som misslyckas på grund av en misslyckad transaktion får en frist på fem dagar innan tjänsterna avslutas. Ett meddelande visas i SketchUp som informerar dig om att prenumerationen snart löper ut.
Warning: Disabling auto-renew will not trigger a refund. For more information, see Refunds and Cancellations.