• Börja med att ladda ner installationsfilen för ditt operativsystem. Du behöver inte radera tidigare versioner av SketchUp innan du installerar en ny SketchUp-version eller uppdaterar en existerande SketchUp-version.

• Från och med SketchUp Pro 2020 finns det endast ett installationsprogram för alla tillgängliga språk. Det laddar ner det valda språket vid installation. När du har laddat ner filen nedan rekommenderar vi att du läser hur du installerar och aktiverar SketchUp Pro.